به گزارش گلبانگ زاگرس به نقل از روابط عمومی، سه شنبه مورخ ۳۱ خرداد ماه ۱۴۰۱، اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر شرکت نفت و گاز اروندان با حضور مدیرعامل این شرکت، معاون دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان و عظیم آل گرگر هماهنگ کننده ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در شرکت های نفتی خوزستان برگزار شد.
مهندس عبدالله عذاری اهوازی در این جلسه با بیان اهمیت اقامه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی اظهار داشت: زیر بنای اصلاح همه امور در کشور از اقتصادی تا فرهنگی می تواند احیای امر به معروف و نهی از منکر باشد، و از اهمیت این واجب مغفول واقع شده همین بس که مقتدای ما امام حسین(ع) خود و اهل بیت خود را فدای اقامه آن کرد.
وی افزود: نگاه ما به مقوله امر به معروف و نهی از منکر باید به عنوان یک ابزار نرم افزاری شاخص در تحقق اهداف باشد و به واسطه اهمیت این موضوع شورای امر به معروف و نهی از منکر در شرکت نفت و گاز اروندان تشکیل شده تا با تبیین و احیای این فرهنگ و واجب دینی، کمک و تسریع بخش نیل به اهداف عالیه سازمان باشد.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در ادامه وظایف این شورا را شناسایی و تعیین اولویتهای معروف و منکر دستگاه، اجرای برنامههای آموزش عمومی، شناسایی معتمدین و علاقه مندان به فعالیت در این زمینه و همچنین ایفای یک نقش نظارتی دانست و ابراز امیدواری کرد آثار فعالیت این شورا در آینده مشهود باشد.
در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین ریسمان سنج معاون، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان بیان داشت: امر به معروف و نهی از منکر سامانه حل مشکلات در کشور ماست و نباید مختص شود به مسائل شرعی، فرهنگی و دینی زیرا وسعت آن به وسعت همه خوبی ها و بدی هاست و میتواند با تعریف و تبیین درست سامانه جامع اصلاح امور کشور در همه حوزه ها قرار گیرد.
وی ادامه داد: شورای امر به معروف و نهی از منکر نباید تبدیل شود به شورای فرهنگی یا شورای عفاف و حجاب و باید در همه زمینه هایی که میشود امر به معروف و نهی از منکر کرد فعال باشد، مانند موضوعات حفاظت از محیط زیست، احقاق حقوق کارگری، اشتغال جوانان، تحقق درست مسئولیت های اجتماعی سازمان، مبارزه با فساد و غیره تا بتواند رسالت خود را به درستی انجام دهد.
حجت الاسلام و المسلمین ریسمان سنج اضافه کرد: احیای فرهنگ درست امر به معروف و نهی از منکر در جامعه منجر به تقویت جمهوریت نظام خواهد شد و همانگونه که در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مردم عامل اصلی پیروزی بودند با پر رنگ کردن نقش مردم به عنوان یک نقش نظارتی و مطالبه گر زمینه اصلاح امور فراهم می شود و ثابت شده است نظارت مردمی از مجموع نهاد های نظارتی در کشور ماثر تر و کارامد تر می تواند عمل کند.