تهران
کد خبر:7405
پ
IMG-20220810-WA0052

شهردار اهواز: افزایش امیدواری مردم به نظام فلسفه مدیریت شهری است

شهردار اهواز با اشاره به اینکه تعامل بین بخشی سبب تأثیر مثبت در خروجی کارها دارد، گفت:فلسفه وجودی ما در مدیریت شهری افزایش امیدواری مردم به خدماتی که توسط جمهوری اسلامی ارائه می‌شود. رضا امینی ظهر چهارشنبه_ نوزدهم مردادماه_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اهواز که با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه ولیعصر (عج) […]

شهردار اهواز با اشاره به اینکه تعامل بین بخشی سبب تأثیر مثبت در خروجی کارها دارد، گفت:فلسفه وجودی ما در مدیریت شهری افزایش امیدواری مردم به خدماتی که توسط جمهوری اسلامی ارائه می‌شود.

رضا امینی ظهر چهارشنبه_ نوزدهم مردادماه_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر اهواز که با حضور سردار شاهوارپور فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر دو بال مدیریت شهری هستند، قطعاً شهر می‌تواند با حرکت روبه رشد اساسی مدیریت شهری، پویایی داشته باشد و با انسجام و همدلی در شورای شهر و شهرداری زمینه توفیقات زیادی را در شهر فراهم کرده است.

وی افزود: همه شهروندان از مشکلات شهر خبر دارند که با نظم در برنامه‌ها و ساماندهی امور شهری برای رفع آنها تلاش‌ها و اقداماتی صورت گرفته است.

امینی خاطرنشان کرد: شهرداری با دو سرمایه انسانی و مالی می‌تواند به اهداف خود برسد که در هر دو بخش اهواز دچار مشکلاتی است که با تلاش و همراهی شورای اسلامی شهر، شاهد کاهش مشکلات در این دو زمینه و افزایش خدمات به شهروندان هستیم.

شهردار اهواز ادامه داد: اگر چه هنوز شهروندان نتایج قابل توجهی را مشاهده نکرده‌اند اما این نوید را می‌دهیم که آینده شهر روشن خواهد بود، ما با ایجاد سامانه‌های هوشمند مختلف در حوزه‌های مختلف نیروی انسانی، مناقصات، شفافیت، سرمایه گذاری و شهرسازی در مسیر هوشمند سازی و الکترونیکی کردن شهر حرکت کرده‌ایم و بسیاری از امور به ویژه در حوزه شهرسازی، الکترونیکی شده است تا در آینده شاهد کاهش فساد و اعمال نظرهای شخصی باشیم تا مردم به حقوق خود دست پیدا کنند.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری طرح هر هفته چند افتتاح با کمترین هزینه در حال اجرا است تا کنون ۱۲ هفته از این طرح را سپری کرده و هر هفته یک طرح اصلی و چند طرح فرعی به بهره برداری رسیده است. علاوه بر آن با حضور در مناطق به صورت هر چند وقت یک بار در طرح‌های هفتگی و حضور در جمع معتمدین محلات به صورت مستقیم با شهروندان صحبت و گفت‌وگو شد.

امینی توضیح داد: پروژه‌هایی در گذشته با تلاش شهرداران و شورای اسلامی شهر کلید خورد که برخی به پایان رسید و برخی نیز با توجه به پایان عمر مدیریتی به دوره‌های بعد تحویل داده شد، سه پروژه مهم بازمانده از گذشته در اهواز یعنی تقاطع‌های غیر هم سطح شهید قربانی و شهید بندر که از پنج سطح آن دو سطح باقی مانده است، بخش ال ۳۰۰ آن به بهره برداری رسید و ال ۴۰۰ آن نیز در روزهای آینده شروع به کار می‌کند و تا پایان سال به پایان می‌رسد، علاوه بر این دو پروژه مجموعه پروژه‌های محرومیت زدایی توسط قرارگاه خانم الانبیا در حال انجام است، همراهی سپاه در پروژه شهید چمران به نتایج خوبی رسیده است و با تلاش‌های صورت گرفته، در مهرماه روگذر اصلی این تقاطع به بهره برداری خواهد رسید.

شهردار اهواز با اشاره به اینکه تعامل بین بخشی تأثیر مثبت در خروجی کارها دارد، گفت: حضور میدانی سپاه در همه میادین نشان از توانمندی این نهاد انقلابی دارد که باعث سرفرازی کشور شده است و سایه امن و ارزشمندی برای ما ایجاد کرده تا با فراغ بال به خدمت رسانی به شهروندان بپردازیم و امیدواری بیشتری نسبت به نظام در مردم ایجاد کنیم چرا که فلسفه وجودی ما در مدیریت شهری افزایش امیدواری مردم به خدماتی است که توسط جمهوری اسلامی ارائه می‌شود.

سیاوش محمودی رئیس شورای شهر اهواز نیز در این جلسه اظهار کرد: استان خوزستان یک استان استراتژیک است که همواره مورد طمع دشمن قرار دارد و با جمعیتی بالغ بر پنج میلیون نفر از لحاظ اقتصادی، سیاسی و اجتماعی یکی از استان‌های مهم و قطب اقتصادی کشور است.

وی افزود: حضور سپاه و بسیجیان در استان سبب امنیت و آرامش استان شده‌اند و در وصف آنها می‌توان به جمله امام خمینی (ره) اشاره کرد که فرمودند اگر سپاه نبود، کشور هم نبود، هر آنچه که امروز داریم مرهون تلاش‌های این عزیزان و شهدای گرانقدر هستیم.

سردار شاهوارپور فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در این نشست بیان کرد: امروز توفیقی حاصل شد که در جلسه شورای شهر اهواز حضور پیدا کنم و به واسطه گزارش ارائه شده اعضا، از یکسال تلاش و اقدامات‌ شورا و شهرداری آگاه شوم.

وی افزود: برنامه های پیش روی شورای شهر به ویژه برنامه پنج ساله و سایر موارد پیش رو برای افتتاح پروژه ها گزارش خوبی بود که توسط ریاست شورا و شهردار ارائه شد.

سردار شاهوارپور گفت: گزارش‌های ارائه شده نماد کارآمدی است که مجموعه مسئولین در تمامی سطوح انجام می دهند و مردم توقع دارند از مسؤلین هم کار انجام شود و هم گزارش کار ارائه بدهند.

فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان با بیان اینکه تلاش‌هایی که صورت می گیرد مایه امید مردم است و می تواند گره ها و مشکلاتی که در سطح اهواز است را مرتفع کند، تصریح کرد: اقداماتی که در حاشیه شهر اهواز انجام می شود به خصوص در بخش زیرساخت کارهای خوبی است که قابل تقدیر است.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید