امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
Wednesday, 19 January , 2022
امروز : چهارشنبه, ۲۹ دی , ۱۴۰۰
شناسه خبر : 2050
  پرینتخانه » استان ها, سلامت و خانواده, عناوین دیگر تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۷ | 38 بازدید | ارسال توسط :

طرز تهیه لواشک با میوه‌های تابستانی

طعم لواشک‌های خانگی اما هیچ‌وقت به پای دیگر لواشک‌ها نمی‌رسد. طعی که از دوران کودکی‌مان زیر دندان مانده و تصویر سینی‌های گرد در بالا پشت بام خانه‌ها و ناخونک‌زدن به آن از ذهنمان پاک نمی‌شود.

کم‌تر کسی را می‌شود پیدا کرد که لواشک دوست نداشته باشد و انواع برند لواشک‌های موجود در بازار را امتحان نکرده باشد. از لواشک‌های خانگی گرفته تا لواشک‌های بازاری. تنقلاتی که هرجا هوس خوردن آن را داشته باشیم به راحتی می‌توانیم آن را تهیه کنیم. طعم لواشک‌های خانگی اما هیچ‌وقت به پای دیگر لواشک‌ها نمی‌رسد. طعی که از دوران کودکی‌مان زیر دندان مانده و تصویر سینی‌های گرد در بالا پشت بام خانه‌ها و ناخونک‌زدن به آن از ذهنمان پاک نمی‌شود. لواشک‌های ترش و شیرینی که در خانه‌های آپارتمانی امروز هرچند سخت‌تر درست می‌شود اما می‌تواند آن خاطره‌های خوش قدیم را دوباره زنده کند. تابستان، میوه‌های متنوع و آفتاب داغش هم بهترین فصل برای درست‌کردن لواشک است.

چطور لواشک خانگی درست کنیم؟

آلبالو، آلوی زرد، زردآلو, آلبالو, زرشک، شاه‌توت، هلو و دیگر میوه‌های تابستانی را می‌شود تبدیل به لواشک کرد. باتوجه به اینکه چه طعم لواشکی را دوست داشته باشید (ترش، شیرین یا ملس) می‌توانید مقدار میوه‌ها را کم و زیاد کنید. با هر کدام از میوه‌های تابستانی هم می‌توانید جداگانه لواشک درست کنید هم اینکه همه را با هم مخلوط کنید. به‌عنوان مثال اگر لواشک ترش دوست دارید می‌توانید مقدار زرشک و آلبالو را زیاد کنید، اگر شیرین دوست دارید مقدار آلو و زردآلو را زیاد و اگر ملس دوست دارید هرکدام را یه یک اندازه مخلوط کنید.

مواد لازم برای تهیه لواشک:

آلبالو، زرشک، زردآلو، هلو، آلوی زرد و شاه‌توت: به میزان دلخواه و ترکیب بر اساس ترشی، شیرینی یا ملس شدن

نمک: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه لواشک:

۱. بعد از شست‌وشوی میوه‌ها آنها را از هسته جدا کنید و با اضافه‌کردن کمی آب به آن اجازه دهید تا بپزد.

۲. پختن میوه‌ها باید تا زمانی ادامه پیدا کند که کاملا له و غلیظ شوند. این پروسه حدود یک‌ساعت طول می‌کشد و در آخر نمک را به مخلوطمان اضافه می‌کنیم.

۳. بعد از اینکه مخلوطمان کمی خنک شد، با استفاده از یک صافی تفاله‌ها را جدا می‌کنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

۴. مایع لواشک را روی سینی یا هر ظرفی که انتخاب کرده‌ایم به‌صورت یک لایه نازک پهن می‌کنیم و زیر نور آفتاب قرار می‌دهیم. بهتر است روی ظرف‌ها را یک تنظیف نازک قرار بکشیم تا حشرات و گردوغبار روی لواشک‌ها ننشیند.

۵. بعد از دو تا سه روز لواشک‌ها آماده است.

| منبع خبر : اهواز - ایرنا
به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : ۰
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.