تهران
کد خبر:5996
پ
ImageHandler-7

ایجاد زیرساخت شهر هوشمند /راه اندازی پنجره واحد مجوز های مبتنی بر ملک از پروژه های مهم کلانشهر اهواز

به گزارش گلبانگ زاگرس؛ سید محمد پژوهیده رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز ، صبح امروز (۷ اسفند ماه ۱۴۰۰) در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ابراز اهداف این سازمان در خصوص پروژه های انجام شده در سال جاری اظهار کرد : مهمترین پروژه های سازمان فناوری اطلاعات در حوزه زیرساخت و […]

به گزارش گلبانگ زاگرس؛ سید محمد پژوهیده رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز ، صبح امروز (۷ اسفند ماه ۱۴۰۰) در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ابراز اهداف این سازمان در خصوص پروژه های انجام شده در سال جاری اظهار کرد : مهمترین پروژه های سازمان فناوری اطلاعات در حوزه زیرساخت و نرم افزار و هوشمند سازی تعریف شده اند.

وی افزود: از جمله اقدامات مهم این سازمان در بخش مدیریت شهری تعریف پنجاه پروژه اجرایی در سال ۱۴۰۱ است ، البته پروژه هایی مهمی در سال ۱۴۰۰ تعریف و انجام شده اند تا بتوانیم در سال آینده بهره برداری لازم را داشته باشیم.

پژوهیده در ادامه گفت : ایجاد زیر ساخت شهر هوشمند به میزان ۱۵۰ کیلومتر فیبر نوری با سرمایه گذاری بخش خصوصی به مبلغ ۳۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از مهمترین پروژه هایی است که اجرا شده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز با اشاره به دیگر پروژه های مهم سازمان، بیان کرد : ایجاد کارخانه نوآوری شهر اهواز با مشارکت بنیاد برکت ، راه اندازی پنجره واحد مجوز های مبتنی بر ملک ، ایجاد زیر ساخت پرداخت شهری با اولویت حمل و نقل شهری، اپلیکیشن شهروندی و سامانه های جامع منابع انسانی حقوق و دستمزد و برنامه و بودجه از دیگر پروژه های مهم این سازمان است.

وی تصریح کرد : سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت بهره برداری از سامانه های ایجاد شده در بخش مدیریت شهری اقدام به ایجاد سایت آموزش مجازی و حضوری شهرداری کرده است.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز گفت : در کنار پروژه های مهم مجموعه مدیریت شهری در جهت تامین زیرساخت های لازم مرکز داده شهرداری اهواز به لحاظ میزان ذخیره سازی و ارائه سرویس ، رشد قابل توجهی داشته است‌.

پژوهیده در ادامه با اشاره به مرکز آموزشی سازمان افزود : از آنجایی که سامانه های بسیاری در مجموعه شهرداری اهواز پیاده سازی می شوند، فضایی جهت آموزش سامانه ها نیاز بود تا کاربران مناطق و سازمانها از آن سامانه نهایت استفاده را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: پیش بینی بودجه سال آینده بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است، به دلیل اینکه در سال ۱۴۰۰ زیرساخت هایی تعریف شده و در این خصوص با جذب سرمایه گذار و انعقاد قراردادهای لازم ، نهایتاً تا خرداددماه سال آینده اجرایی می شوند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز گفت : کاهش قابل توجه وابستگی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات به شهرداری و اتکا به ظرفیت خود سازمان از اقداماتی بود که اخیرا شکل گرفته است.

پژوهیده با بیان اینکه یکی از اهداف مهم ما ایجاد زیر ساخت شهر هوشمند است، بیان کرد : با هدف توسعه شهر اهواز توانستیم این زیر ساخت را ایجاد کنیم در پی آن تحقق پروژه فیبر نوری انجام شد که ۱۴ مرکز مجموعه شهرداری اهواز را زیر بار فیبر بردیم.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اهواز در رابطه با سامانه های طراحی شده، بیان کرد: رفع موضوع پراکندگی سامانه های مالی شهرداری ، سامانه تفکیک از مبدا برای سازمان پسماند، سامانه وصول مطالبات شهرداری ، سامانه حفاری و نخاله های ساختمانی، سامانه مالی و تراکنش ها، سایت آموزش مجازی شهرداری، سامانه فیش حقوقی متمرکز شهرداری از جمله سامانه های در دست اقدام و راه اندازی شده است.

وی گفت : تجهیز مرکز داده سازمان با مبلغی حدود چهارهزار میلیارد تومان از اقدامات صورت گرفته است، همچنین سامانه مدیریت ناوگان خدمات شهری پیاده سازی شده است که بر این اساس توسط تمامی خودروهای خدماتی شهرداری گزارشهای لازم ارائه می شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید