تهران
کد خبر:7275
پ
۱۳۹۹۰۴۰۴۱۲۵۹۰۶۵۴۵۲۰۶۵۴۲۰۴٫jpeg

خوزستان در صدر آمار فوت ناشی از غرق شدن

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی کشور، در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ در خوزستان گزارش شده است. دکتر سید محمد علوی بیان کرد: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی درسال ۱۳۹۶ با ۱۶۱ مورد، سال ۱۳۹۷ با ۱۱۸ مورد، سال ۱۳۹۸ با ۱۵۱ مورد […]

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی کشور، در سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ در خوزستان گزارش شده است.

دکتر سید محمد علوی بیان کرد: بیشترین آمار فوت ناشی از غرق شدگی درسال ۱۳۹۶ با ۱۶۱ مورد، سال ۱۳۹۷ با ۱۱۸ مورد، سال ۱۳۹۸ با ۱۵۱ مورد و سال ۱۳۹۹ با ۱۲۹ مورد  مربوط به استان خوزستان بود و درسال ۱۴۰۰ استان مازندران با ۱۴۷ نفر بیشترین آمار را به خود اختصاص داد.
وی افزود: براساس آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشکی قانونی کشور در  ۱۴سال (۹۸-۸۴)در سطح کشور ۱۵ هزار و ۹۹۹ نفر به دلیل غرق شدگی جان خود را از دست دادند که از این تعداد  ۷۵ درصد مرد و  ۱۵درصد زن بودند.
علوی گفت: بیشترین آمار غرق شدگی به ترتیب مربوط به سال های ۱۳۸۴ با  یک هزار و ۲۸۰ غریق، ۱۳۹۸ با یک هزار و ۲۷۵ غریق و ۱۳۸۶ با یک هزار و ۲۲۰ مورد، و کمترین آمار به ترتیب مربوط به سال‌های ۱۳۹۴ با ۸۷۹ غریق، ۱۳۹۳ با  ۸۹۸ و سال ۱۳۹۵ با ۹۱۳ غریق ثبت شد.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰ درصد غرق شدگی‌ کودکان در حوض ها و استخرهایی که به منظور کارهایی نظیر ذخیره آب کشاورزی، استخر پرورش ماهی و مواردی از این دست تعبیه شده به وقوع می‌پیوندد و بیش از ۳۵ درصد در منابع آب طبیعی مانند دریا، دریاچه‌ و رودخانه‌ها اتفاق می‌افتد.
علوی بیان کرد: غرق‌شدگی یکی از مشکلات جدی سلامت و بهداشت عمومی است و با آغاز فصل گرما و تعطیلات، شماری از هموطنان و گردشگران هنگام شنا در دریا، رودخانه، استخر و … دچار غرق شدگی می‌شوند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید